Logo Learn2Kayak med lenke til forsiden

Våre instruktører

Placeholder image

Siri Halle - Sportslig leder

Siri er padleentusiast som har padlet mye siden hun var 14 år og startet i Bærum Kajakk klubb på Kalvøya. Hun brukte padling som en del av treningen på somrene i alle årene hun satset aktivt ski.

Det er først de siste årene at Siri har blitt en ivrig havpadler. Det å kunne dra på turer ute i skjæra, særlig på Sørlandet er noe Siri liker svært godt og det er nå mer det som lokker henne ut i kajakken, enn det å trene for treningens skyld. Aller mest liker hun å spre idrettsglede!

"Grunnkurs Learn2Kayak i Oslofjorden anbefales på det varmeste. En fantastisk opplevelse med en unik og herlig instruktør Siri Halle i to flotte dager!" Gitte Erlandsen, deltager.
"Superfornøyd med alt!" Ida, deltager.
"Svært fornøyd! Engasjert og positiv instruktør, med gode tilbakemeldinger." Mads, deltager.
"Kjempegøy! Trygt og forutsigbart. Passe tempo. God tid til å øve, uten at det blir kjedelig. Godt humør og god stemning!" Åshild, deltager.
"Supert. Inspirerer til kajakk-kjøp:-)" Bjørn, deltager.
"Veldig bra kurs, overgikk mine forventninger :-)" Frode, deltager.

Placeholder image

Finn Mathisen - HMS ansvarlig

Finn har padlet flattvannspadling i mange år, men har de senere årene blitt havkajakk-entusiast og har tatt instruktør-opplæringsstigen til padleforbundet. Utenom padlesongen blir det mye ski og sykling, samt turer i skogen og på fjellet. Han har et glødende engasjement for padling og teknikk og ser frem til å holde kurs for Learn2Kayak. Finn holder også skikurs i Learn2, med svært gode tilbakemeldinger.

"Svært inspirerende kurs. Trygt gjennomført." Bente Viddal, deltager.
"Finn tok vare på alle uansett grunnlag og ferdighet. En helt topp instruktør." Glenn Skillebæk, deltager.
"Kjempeartig kurs. Lærte masse:). Tålmodig og hyggelig instruktør som tok seg tid til å svare på spørsmål og vise eksempler" Ann-Christin Kløften, deltager.
"Godt pedagogisk presentert og drillet!" Grete Hoviosen, deltager.
"Svært fornøyd! Finn er en fremragende instruktør, lyttende, rolig og positiv." Yngvar, deltager.
"God instruktør som lytter, instruerer godt, er positiv og presser ingen. En vellykket helg." Ynge, deltager.
"Veldig flink fyr. Lærte masse på kort tid." Bente, deltager.

Placeholder image

Henning

Henning er padleentusiast. Han har den senere tiden tatt opplæringsprogrammet til Padleforbundet for å bli en dyktig instruktør i havpadling.

Til daglig jobber Henning i Forsvaret. 2015 blir Hennings første sesong i Learn2, noe vi i Learn2 ser veldig frem til.

"Jeg var veldig fornøyd, skal bli gøy å begynne å paddle." Ulla, deltager.
"Gode instruktører. Seriøst opplegg" Frode, deltager.
"Svært dyktig instruktør, kunnskapsrik, evne til å formidle, tydelig med evne til å utfordre, rolig og behagelig, tålmodig. Svært fornøyd". Kristin, deltager.

Placeholder image

Marthe-Astrid

Marthe-Astrid har padlet i mange år, men først den senere tiden gått stegene for å skolere seg til også å undervise i padling i Learn2Kayak. Nå er Marthe-Astrid allerede blitt en ettertraktet kajakk-instruktør.

"Veldig bra kurs, og håper at vi kan få til et kurs med Marte seinere." Kjell Jarle, deltager.
"Et veldig bra kurs! Instruktøren var tydelig og flink til å forklare de ulike momentene vi skulle gå gjennom. Jeg synes også at hun var dyktig til å gi gode tilbakemeldinger underveis, og jeg merket fremgang hele veien." Ole Thomas, deltager.
"Meget god formidlingsevne! De så veldig godt mine forbedringspotensialer og forklarte det på en lettforståelig måte. Terningkast 6 :-)" Therese, deltager.

 

Placeholder image

Truls

Truls er en svært erfaren padler, og når han ikke holder kurs for Learn2Kayak er han stort sett i arktiske strøk på sommeren og i antartiske strøk på vinteren (norske vinteren) hvor han er å finne i kajakken - blant isfjell, pingviner, seler og isbjørner. Han har holdt kajakkurs og kajakkturer på Svalbard i en årrekke.

"Veldig bra kurs" Tom Erling Hansen, deltager.
"Veldig OK med 55+ kurs - det gjorde at terskelen var mye lavere for å melde seg på! Samt at da instuktør også var en person i samme alder, og ikke en på etpar og 20" Frøydis Hegna, deltager.
"Veldig gode tilbakemedinger fra instruktør. Enkelt og forståelig. Det viktigeste først, og detaljer etterhvert." Robert, deltager.

"Kjempegøy!" Anne Merete Husøy, deltager.
"Lærerikt !!" Berit Nygård, deltager.


Placeholder image

Lyst til å bli instruktør?

 

Ta kontakt med oss på info@learn2kayak.no eller ring Siri på tel: 99239650.

NB: Det kreves at du har gått våttkortstigen til og med Aktivitetslederkurset for å holde kurs for Learn2Kayak.