Logo Learn2Kayak med lenke til forsiden

Utvidet introkurs for 55+

Kveldskurs

Varighet: 1 helkveld á 4 timer


Antall deltagere: 4-10 per kursgruppe

Pris: 1580 kr

       

 

 

       

Løpern-kurs Sognsvann


Hvorfor et Utvidet introkurs?
Utvidet introkurs betyr at det er et lenger kurs enn et ordinært introkurs. Grunnen til at vi holder utvidet introkurs er at vi erfarer at mange kun tar dette kurset og vi ønsker å gjøre deltagerne bedre rustet til å padle på egen hånd.


Utvidet introkurs for 55+

Dette kurset er forbeholdt alle over 55 år. Bortsett fra det - så er det samme kurset som vårt populære Utvidede introkurs.

Tidligere padleerfaring er ingen forutsetning. Kurset vil bli tilpasset den enkelte deltager på hvert kurs, slik at optimalt utbytte oppnåes for alle, gitt forutsetning. Vi kan tilby kurs på ulike nivåer. Er dere flere grupper deler vi dere inn basert på padle-erfaring.


Alle deltagerne mottar sertifisering ved gjennomført kurs.

Learn2Kayak stiller med alt padle-utstyr: Kajakker, årer, spruttrekk, vester og redningsutstyr. I tillegg stiller vi med tørrdrakter og våtdrakter ut fra forholdene.
Dette tar du med selv: Passende ulltøy for årstiden til å ha under tørrdrakten (evt våtdrakten), nistepakke, et par joggesko og skift.


PS: Du lærer ikke eskimorulle på dette kurset. Ønsker du å lære egenredning (å komme seg opp i kajakken på egen hånd til sjøs) så tar det mer tid enn det vi har til rådighet selv på et utvidet introkurs. Egenredning lærer du på Grunnkurset, som er et lengre kurs.
Ønsker du å få drillet inn eskimorullen anbefaler vi privattime, da man helst skal være 1-2 deltagere (maks 4 deltagere), ettersom det krever veldig tett oppfølging.


Program - Utvidet introkurs

- Intro til havkajakken og nødvendig utstyr
- Gjennomgang på land
- Sjøsette og entre kajakken
- Lære støttetaket
- Lære fremoverpadling og bakoverpadling
- Lære sving og sideveis forflytning
- Lære å enkelt komme ut av kajakken med og uten spruttrekk
- Lære kameratredning / komme opp igjen i kajakken fra sjøen
- Praktisere sikker padling og god sjømannskap

Vi følger Padleforbundets HMS-standarder


Antallet deltagere

Maksantallet på hver kursgruppe er 10 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene det er færre enn fire deltagere vil de påmeldte få tilbud om nytt kurs og kan velge i alle ledige kurs.


Ved sykdom

Hvis du er syk og leverer oss sykemelding vil du få anledning til å bli med på et senere kurs der det er plass. Da er det viktig at du leverer sykemelding til oss. Det er altså ikke anledning til å si at man er syk og kreve nytt kurs eller refundering av kurskontingenten.


Skader

Learn2Kayak står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.


Bytting av kurs

Det er mulig å bytte kurs inntil en uke før kursstart. Da sender du en mail til info@learn2kayak.no med navn, tidspunkt og sted som du ønsker å bytte fra og til. Det er gratis å bytte kurs. Vi har ikke noe opplegg for tilbakebetaling av kurskontingent, kun bytting av kurs.

Bedrifter 

Bedrifter som ønsker utsettelse av avtalt kurs har også mulighet til dette en uke før kursstart. Regningen mottatt etter bestilling av kurset betales på vanlig måte og til oppsatt frist. Det er ikke anledning til å avlyse kurset etter at det er bestilt og ikke betale for kurset.

Du finner veibeskrivelse til alle kursstedene, her.

Ta en titt innom denne siden før kursstart, slik at du er trygg på at du vet hvor du skal møte opp. Kom gjerne i god tid før kursstart.

Kursliste